Tijdelijk GEEN Ontmoetingsmomenten - verkooppunt eveneens gesloten

Eetcafé Point Final

Elke week (behalve tijdens schoolvakanties en op feestdagen) kan je op woensdagavond tijdens het ontmoetingsmoment van 19:30u tot 20:30u in café Point Final van het zwembad terecht voor alle inlichtingen omtrent onze werking, voor inschrijvingen op activiteiten, voor aanvraag van kortingskaarten, voor de aankoop (met korting op de lidkaart) van cinematickets, lijnkaarten, telefoonkaarten, keycards en railpassen. 

Wij beschikken ook over een leen-keycard en een leen-railpass die je kan gebruiken voor 1 of meerdere ritten (met korting op de gebruikte ritten).

De Gezinsbond is een solidaire organisatie die zorg voor zichzelf en zorg voor elkaar hoog in het vaandel draagt. De overheid legde strikte maatregelen op door het coronavirus. Om de vrijwilligers te beschermen die het verkooppunt uitbaten en om de klanten te beschermen, werd besloten om alle verkooppunten met onmiddellijke ingang te sluiten. En dit alvast tot en met 4 april.

DE ONTMOETINGSMOMENTEN ZIJN AFGELAST TOT NA DE PAASVAKANTIE.

We danken je voor je begrip. Hou het gezond.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.