Knuffelturnen : afgelast omwille van Coronamaatregelen

Knuffelturnen voor kinderen van 3 tot 5 jaar samen met hun (groot)ouder.

Locatie

Kapellen 2950 Kazerneweg 14 Sporthal Hoogboom

Een nieuwe reeks van 4 sessies knuffelturnen voor kinderen van 3 tot 5 jaar samen met een (groot)ouder vindt plaats in de Sporthal Hoogboom, Kazerneweg in Kapellen op 7, 14, 21 en 28 maart 2021 van 10:30u tot 11:30u. Begeleiding in handen van Gabriela Pop.
Knuffelturnen is GENIETEN, VOELEN, ONTSPANNEN en BELEVEN!
De nadruk ligt dus evenzeer op knuffelen als op turnen. Via speelse ontspannings- en behendigheidsoefeningen krijgen de kleuters met en zonder handicap samen met de ouder of grootouder de gelegenheid in vertrouwde sfeer samen te bewegen!
De relatie tussen kleuter en ouder/grootouder staat hier centraal, maar ook de relatie tussen de kinderen onderling wordt gestimuleerd.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
20.00

Veertien dagen voor de start van de activiteit ontvang je een uitnodiging tot betaling en de vermelding van eventuele voorzorgsmaatregelen ivm Covid. De inschrijving is dan pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld.
Leden krijgen 10€ teruggestort op hun lidkaart (breng ze dus zeker mee).

Inschrijven

Inschrijving via gezinsbond.kapellen@gmail.com met vermelding van het lidnummer (indien van toepassing). Je krijgt een bevestigingsmail van de registratie.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.